Vito napisał(a):W Poznaniu jeździ jedna solka z fotelami od s2000 pozatym jak się uprzesz to wsadzisz tam każdy fotel
A jakies szczegoly? Tzn w jakis sposob? Nie bedzie problemu z dopasowaniem mocowan? Chce sobie zalozyc skore ale nie podoba mi sie ksztalt fabrycznych foteli z sola...
Wiem ze to kwestia gustu ale ja uznaje fabryczne fotele za rewelacyjnie wygadne i robiac skore ani na
moment nie myslalem o zalozeniu innych. Zreszta ich ksztalt jest przeciez dosyc niespotykany.
najpiekniejsza muzyka: b16a2 w 5500-8200 rpm, i to x2 ]:->
Mam dokładnietakie same i jak da mnie też są cacy A co do foteli z s2000 to raczej trzeba trochę przerobić ale wystarczy trochę dobrych chęci i troche wolnego czasu to da radę
www.fartrewal.pl ---> wakacje i weekendy nad morzem:)
Był rexosol, była pralka V gen BB9 , było S4 Bi-turbo jest volvo C70 T5
Martii: moge zapytac ile placiles za tapicerke? a moze byles przy zakladaniu i mozna bylo by pogadac o tym konkretniej? Sam od pewnego czasu bawie sie z tapicerkami i mysle ze za jakies 2 miesiace otworze juz wlasna firme. Jak jest okazja to chetnie dowiem sie czegos nowego. A co do foteli w solkach to oczywiscie kwestia gustu. Co prawda w siedzenia z s2000 wolalbym nie inwestowac ale chetnie zmienilbym na cos barciej 'kubelkowego', przynajmniej odnosnie siedziska.
fotele tapicerka drzwi i tylu to seria ja mam wersje ze skora, z tego co wiem to honda wypuszczala Motegi niebieska z pomaranczowa, i jakies serie takie jak moje srebrne z czerwona, i kristiana jak kiedys mial solke
reszczte czyli srodkowy tunel, podpinki deski i plastik nad zegarami robilem sam jakies 3-4 lata temu
znalazłem zioma co obszyje całe auto za 1000 ma wszystko na lewo skóre i mjejsce on w BMW 3 za 1500zł całą ją obszył tylko ja kasy nie mam narazie ale jak coś to będzie coś nowego i napewno foty dam
Panowie, ale tak wracajac do tematu: czy ktos z 'forumowiczow' probowal wstawiac inne fotele bez przerabiania czegokolwiek? Ewentualnie przerabiajac ale tylko w sensie kosmetyki?