i pytanie czy uda mi sie tym ustawic zaplon, czy gra nie warta swieczki???
sam nie mam pojecia otym, ale chce sie nauczyc (nie ufam moim mechaniorom), rozrzad sam poskkladalem, wiec ten temat to pewnie pikus.
ewentualnie prosze o jakies wskazowki jak sie do tego zabrac, pewnie nie tylko mi sie to przyda.
a wiec na kole pasowym masz 3 punkty ktore widac podczas blysku lampy stroboskopowej...srodkowy punkt powinien sie zgrywac z punktem na obudowie...dokladniej pokrywie paska rozrzadu...
EJ8 D16Y8 black bitch...
I was born to die not to drive slow....
a ja wlasnie kupilem ktos napisze jak to jest z ustawieniem zaplonu. jedni twierdza ze da sie inni ze nie. jezeli da sie to po kiego grzybka ma sens mozliwosc jaka daje smt skoro mozna sobie aparatem pokrecic.
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
w pizdeczke no...... nie pomyslalem nim sie rzucilem
dobra wracajac do tematu. wiem ze mam blad zaplonu podlaczam lampke i jak naprawiam to i owo? jak wyregulowac zaplon by dobrze bylo czyli gdzie co zdjac i pokrecic ktory guziczek wcisnac by policzki sie zarumienily
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
dioda sie szybciej zapala i gasnie niz zwykla zarowka ale dluzej niz stroboskop.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com