Witam dwa dni temu zachciało mi się wymienić przepalone żarówki w konsoli która steruje nadmuchem ( nogi , szyba itd) .Porozbierałem ja cała wymieniłem żarówy i poskładałem. Dodam że miałem wyciągnięty ten element do którego są zamocowane linki pokrętła ciepło - zimno.Element ten wchodzi jednąstroną (bolec)DO zębatki. Czy zmiana położenia tego bolca może spowodować że nie leci ciepłe powietrze?Pokrętło przesuwa się normalnie - zimne leci ale zamiast ciepłego to powietrze jest ledwo letnie. Co innego mogło spowodować że nie grzeje w środku - a przed wymianą żarówek było ok.
U mnie było tak samo. Zobacz czy, tak jak napisał kamilos, nie wyskoczyla Ci linka, lub czy podczas wyjmowania linek nie wyłamałeś ząbków trzymających pancerz. Są bardzo delikatne i przy nieostrożnym wyjmowaniu, lecą bardzo szybko Sporo się namęczyłem, żeby doprowadzić ogrzewanie do ładu po poprzednim właścicielu, ale się udało
siegnij reka od strony nog pasazera - poswiec latarka.
leca 2 linki jedna leci blizej i zamyka i otwiera doplyw cieplego powietrza a druga leci do komory silnika i steruje zaworem na wezu zamykajac i otwierajac doplyw cieczy chlodzacej do nagrzewnicy.
ta blizsza mozesz sterowac reka po mocnym wychyleniu sie, jest bolczyk do zachaczenia linki i tym mozesz sterowac.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com