GKR napisał(a):heheh poczciwe blaszaki ja to scieram rdze maluje hameraitem a potem przyklejam bitex oczywiscie od spodu

w rozne zakamarki jak chocby srodek progow.

Pozniej chcialem sciagnac probi plastikowe prawy ok male dziurki, ale lewy to caly prob w zasadzie wymienilem bo ktos nasmaral migomatem niemilosiernie a co za tym idzie przednie nadkole gdzie tlyko widzialem mala dziurke i tylne + bagaznik+prawa strone itd. Ogolnie zajelo mi to ok 3 tygodni cale spawanko itd, ale chcialem juz miec spokoj. Po tym wszystkim oczywisice UNIKOR+ farba do metalu byle jaka + AUTO SMAR pendzlem nie zalujac. I jest okej. Takze konserwacja udana sadze i przeyje dosc duzy okres
Ale co h.... lataly po garazu przy tych wsyztskich listwach, pierdokach zakladaniu tapicerki itd to moje 
mam to samo
sciagnij obowiazkowo gume z kantow nadkoli i dokaldnie tam wyczysc zamaluj i zabitexuj to samo tyczy sie przedniego plastiku przy grogach. schodzi na 3 srubki i jedna 10mm od dolu. zajzyj do srodka i tez kituj co trzeba. i lampy tez zafafluncie bo woda jak ebdzie podchodzic t wiadomo. mi zostaly jeszcze drzwi do zrobienia ale kurde "dostaje wysypki na dekolcie" na mysl o tym.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość