na to ze ci pokaze czas w ile sek do 100 poleci ceerka nie licz
na 400m juz lepiej generalnie fajna rzecz jak chcesz sprawdzic czy mody cos dały... albo zeby sobie starty pocwiczyc
) podobny jak w statkach - liczy odchylenie czujnika gtech.DŻEJKU napisał(a):witam.
szukalem na forum ale nic nie znalazlem.
chodzi mi o urzadzenie g-tech do pomiaru parametrów samochodu.
opłaca się to kupić? słyszalem ze pomiary są bardzo niedokladne i jest to raczej zabaweczka nie dająca realnych wyników.
czy miał ktoś z was do czynienia z tym fantem? chciałbym wiedzieć co i jak i czy warto wysypać za to kaske
pozdro
Napewno polecam to urzadzenie do porownaniu roznych aut, znajomych czy to swojego po malych przerubkach, do nauki ruszania itp.

a to bylo jeszcze przed modami ceerki ! teraz to moze
... powiem tak... jezeli masz w planie dlubac ceerke to kup gtecha i mierz sie caly czas na jednym bedziesz wiedzial czy mody dzialaja 
Ja sie mierzylem g-techem na lotnisku i kicha! Na tych plytach auto skacze i g-tech swiruje. Dwa razy sie udalo w miare, wyszlo 8,6 ale ja nie umiem dobrze ruszac jeszcze ceerka.Majlo napisał(a):woczraj gadalem z gosciem ktory robil od 0 do 100 g-techem a puzniej na fotokomurke i g-tech pomylil sie o 0.3 sekundy!!!!
wiec jesli chcesz pomirzyc sprawdzic itd. napweno g0tech jest dobry i bajka jest jakas rowna powierzchnia potrzebna. wczoraj gosciu g-techem sie mierzyl z 5 ulicach. wyszytkie troche rowne troche dziurawe jak to zwykle bywa i zawcze pokazywalo mu prawie taki sam wynik wiec bajak jest tez to ze raz pokaze tak a raz nie.
naprawe oplaca sie kupic takie cos jak chce sie posprawdzac bo innego przyrzadu nie znajdziesz opurcz stopera
chodzi oto ze jak puscisz gaz przy 97km/h to ci pokaze ile masz do 97km/h.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości