Witam dzisiaj urwał mi się seryjny tłumik końcowy i chciałbym kupić jakiś sportowy(jakiś tani) Prosze mi powiedzieć gdzie moge dostać sp0ortowy tłumik do CRX!!!!!!!! Jak go zamontować !!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze MUsze to zrobić jak najszybciej. Mieszkam w Katowicach! Cena do 250-300 zł.
pospawaj stary tlumik i narazie tak smigaj...jak uzbiertasz okolo 450 zl to kup ultera..P.S odezwij sie Do Sico z forum on mial serbinga na opych pozdro...
Podobno niezłe (a jak za swoją cenę to nawet ekstra) są tłumiki Upgrade. Parę osób z Honda 3-Miasto sobie zakupiła i chwalą. Link do gadki o nim na forum masz TUTAJ a samą linię produktów z cenami TUTAJ.
Czy opłaca siękupić ten rodzaj tłumika???? Czy da sie go zamontować w CRXie?? Prosze powiedzcie mi. To jest jedyny tłumik na który mnie stać. A wygląda całkiem fajnie
Witam !
Mogę zaproponować tłumiki ULTER. Znalazłbym kilka wybranych pozycji w extra cenach, ale z tego co pamiętam to zostały tylko tzw. DUETY czyli z końcówkami na dwie strony. Aby zapoznać się z naszą ofertą odsyłam na www.ulter.com.pl .
Jesli będziesz zainteresowany to mój nr tel 508 157 102, bo dostęp do internetu będę miał dopiero w piątek ( wyjazd w delegacje ).
Pozdrawiam Przemo ULTER-SPORT