ja mialem i zaluje ze zrobilem ciagle mialem problemy jak przyszly mrozy. ten zestaw z allegro wydaje mi sie ze ma troche za male silowniki ale moge sie mylic. wyglad fajny ale bylo to dla mnie pozniej klopotliwe. gliny mie sie nie czepialy
Czesci uzywane crx ed9 ee8 del sol oraz civic 92-00
601 937 808 10-18
a ja mam i sie nie czepiają jak masz centralny wystarczy jedną blache dorobic nic nie musisz kupywac, faktycznie zimą lubią przymarzac uszczelki i jest czasami problem
myślałem o tym, ale w czasie zimy szczególnie po myciu autka przez kilka dni wsiadałem przez bagażnik więc lol
[ Dodano: Wto Sty 30, 2007 5:50 pm ] oczywiście przy normalnych klamkach, więc bez klamek to by był dopiero cyrk
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
mojim zdaniem fajna sprawa ale w lato. mialem xr2i bez klamek wszystko fajnie ale nieraz bateria siadla to sie wchodzilo przez bagaznik w centrum miasta to troszke dziwnie wygladalo he jesli masz kolor czarny perlowy crx-y to odradzam:)
tez mialem i szczerze nie polecam,poniewaz mielismy tylko jednego pilota i z reguly moja zona zawsze zostawiala kluczyki z pilotem w aucie i trzaskala drzwiami,po ktoryms razie naprawde mi sie odechcialo takich bajerow
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
sprawowalo sie bez zarzutu ,najlepiej jak sam zamontujesz to zobaczysz,w praktyce raczej sie nie sprawdza,dobry bajer ale niepraktyczny,nigdy wiecej juz tego nie zrobie
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
wszystko zależy jak sie to zamontuje i jakich częsci użyjemy ,ale ten zestaw nie jest za ciekawy są to zwykłe siłowniki od centralnego o większej sile uciągu , a na dodatek cena zaporowa
Auto Alarmy,centralne zamki, immobilisery - MONTAŻ serwis tel .667559655