Czy wskaznik od paliwa tez moze zejsc tak nisko tj. poniżej czerwonego pola rezerwy aż do literki "E". Dzieki 
Czy wskaznik od paliwa tez moze zejsc tak nisko tj. poniżej czerwonego pola rezerwy aż do literki "E". Dzieki 

na jedynce zacznie Ci przerywać to znaczy że masz około 10km do stacji. Dalej raczej nie pojedziesz
Jeśli przerywa już na dwójce to koniecznie skręcaj do pierwszego napotkanego CPN-u. A z tą wskazówką to różnie może być. Skąd masz pewność że u Ciebie jest tak samo założona jak u mnie i że obie ostatnio dotykały małe japońskie rączki i od tamtej pory już nikt tam nie grzebał ??Mariusz_S napisał(a):jesli ruszając dynamiczniena jedynce zacznie Ci przerywać to znaczy że masz około 10km do stacji. Dalej raczej nie pojedziesz
Jeśli przerywa już na dwójce to koniecznie skręcaj do pierwszego napotkanego CPN-u. A z tą wskazówką to różnie może być. Skąd masz pewność że u Ciebie jest tak samo założona jak u mnie i że obie ostatnio dotykały małe japońskie rączki i od tamtej pory już nikt tam nie grzebał ??

M!R@S napisał(a):te wskazówki można sobie ustawiaćja se ustawiłem jak rozebrałem licznik i wiem kiedy trzeba tankować,
bynajmniej w zapasie zawsze jest LPG
Mnie może dolewać za każdym razem kiedy uzna za stosowne
i nie powiem mu złego słowa
:):)
Łatwiej i nie popsujesz niczego 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości