dokładnie tak jak pisze poprzednik
Ale wracajac do naszego malego sporu to przyjrzyj sie im na zywo
ostatni zwoj jest taki ze nie problem je wsadzic odwrotnie 
dokładnie tak jak pisze poprzednik
ostatni zwoj jest taki ze nie problem je wsadzic odwrotnie 

amor sie nie zablokuje bo i jak, jedyne co to moze sprezyna nie wejść do konca w górny kielich znaczy w tą gume bo tam na sztywno siedzi, ale po przejechaniu rudnki na mieście wszystko sie układa....niema co mieszac zrób jak pisałem i w1c10 bedzie good. Powiadom po wszystkim 
giscrx napisał(a):coś jest nie gites
giscrx napisał(a):może te pierścienie są nie tak ale też mało prawdopodobne
... kończe dyspute w tym temacie
pozdrawiam

nie wiem niech sie ktos jeszcze wypowie ale to chyba jedyna mozliwość.....zolw82 napisał(a):a ja powiem wam, ze dupa na B8 zawsze idzie wyzej niz na seryjnych amorach, poniewaz B8 sa gazowe i do tego bardzo twarde i wypychaja leciutka dupeczke crxa do gory. mialem takie amorki u siebie i dlugo walczylem z tylem aby siadl jak trzeba, ale nie bede pisal szczegolow bo bym musial pol nocy opisywac, reasumujac B8 podnosza dupe.
po 1 masz ee8 i bedzie wieksza róznica miedzy przodem a tyłem... ze wzgledu na ciezszy przód a springi te same wiadomo... lekko moze sie unieść tył ale patrząc na fotki... moje -35 stoi niżej od jego niby!!!-50, podobnie w1c10. Pozdrawiamkonik napisał(a):...............
.......
mówisz ze tyle?po 1 masz ee8 i bedzie wieksza róznica miedzy przodem a tyłem... ze wzgledu na ciezszy przód a springi te same wiadomo... lekko moze sie unieść tył ale patrząc na fotki... moje -35 stoi niżej od jego niby!!!-50, podobnie w1c10. Pozdrawiam
chciałem mieć sztywniejsze zawieszenie niż seria, ale nie za niskie, dlatego zrobiłem coś co sie Tobie Konik nie spodoba :> Założyłem specjalnie te pierścienie na odwrót z przodu i z tyłu, tak że najpierw auto obniżyłem sprężynami H&R -35 mm, a później podwyżyłem tymi pierścieniami około 2 cm. Miałem zawieszenie sztywniejsze, auto sie dużo lepiej drogi trzyma i ma prawie seryjną wysokość. Przez rok czasu tak dawałem na kjsach i nic sie nie urwało, żadna zawleczka czy coś takieg, zresztą ja jej tam nie widziałem
Nie chce tu zaczynać jakiejś wojny na temat tej zawleczki w B8, ja i mój mechanik nic takiego tam nie widzieliśmy, a pare razy zawieszenie w ciągu roku rozbieraliśmy. Teraz na ten rok obruciłem spowrotem pierścien w B8 ale tylko z tyłu, po to żeby obniżyć tył i tym sposobem troche zlikwidować nadtserowność w crxie(taka moja teoria).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość