zalezy mi na mocnych bokach bo po naciagnieciu na felge 9 cali opony 215/40 są one dość mocno naciągniete jakies inne propozycje?
EAGLE F1 GS-D3 215/40 R16 82W
http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbest ... 15&dsco=32
kubar napisał(a):dobra teraz takie pytanie rużni ludzie potwierdzają że toyo ma bardzo słabe boki i na zakrętach pływa ta oponka jak sie zaopatrujecie na taką opoke?
zalezy mi na mocnych bokach bo po naciagnieciu na felge 9 cali opony 215/40 są one dość mocno naciągniete jakies inne propozycje?
Ogólnie spox chłopaki 
polkar napisał(a):chcieli TYLKO Toyo i zadne inne

wiesz ja jeszcze 4 miechy temu też gofrem sie bujałem i tu generalnie chodzi o wyglad a nie o trakcje natomiast w hani zwracam uwage na trakcje przedewszystkimpolkar napisał(a):kubar napisał(a):dobra teraz takie pytanie rużni ludzie potwierdzają że toyo ma bardzo słabe boki i na zakrętach pływa ta oponka jak sie zaopatrujecie na taką opoke?
Ja wiosną miałem do sprzedania kilka kompletów uzywek TOYO 215/40/16 Wszystkie poszły na felgi 9' Kupowali je chłopaki do Golfów. Jeden drugiemu powiedział i sprzedałem wszystkie TOYO w tym rozmiarze właśnie na felgę 9' Na moje sugestie, ze będzie za bardzo naciągnięta i że lepiej włozyć 225 to odpowiadali, ze koledzy z klubu tak maja i wszystko jest ok. A co najlepsze, do Golfów chcieli TYLKO Toyo i zadne inneOgólnie spox chłopaki

wiem ale mniej niz 40 nie załoze ni h...rudzinski napisał(a):Bastek, zobaczylem te fotki i...
Obrazek
kubar, bark opony bedzie tym sztywniejszy im opona bdzie nizsza

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości