Pirat napisał(a):no najwiecej roboty to jest z wyjeciem starych, a tak to nic specjalnego tłoki wymienić
zdejmujesz głowice miske olejową, odkrecasz korby od wału wyciągasz do góry, wkładasz nowe przykrecasz, skrecasz głowice, miche i dmuchasz![]()
![]()
![]()
![]()
jeszcze musisz pierscienie przelozyc 

JDM500koni napisał(a):Nie róbmy OT. ( Wiem, ale cicho, sama nazwa JDM daje mi 500 koni dodatkowo, jak kupie se gałke mugena to bede miał ok 10 000 kw ).
atom1 napisał(a):JDM500koni napisał(a):Nie róbmy OT. ( Wiem, ale cicho, sama nazwa JDM daje mi 500 koni dodatkowo, jak kupie se gałke mugena to bede miał ok 10 000 kw ).
a co do tego tekstu i nicka to chyba ktos mocno ironizuje ale to dobrze;) fajnie wyszlo!

Pirat napisał(a):chłopaki wszystkie narzedzia to ja mam, z czasem gorzej, posiedzi sie ze 2 nocki do rana i sie ogarnie.
nie wiem czy ktoś wie ale jak posypała mi sie skrzynia i scholowali mnie do domu o 2.30 w nocy, to do 6 rano skrzynie wyjełem, ogarnełęm sie do pracy na 8, wróciłęm o 19 i do 1 w nocy fura znowu wyjechała... czego sie nie robi dla rexa...![]()
zakucie też ogarne...
i potem wieksza frajda jak coś sie własnymi łapami poskłada..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości