w castoramie sa takie maty wygluszajace jak sprzedaja na allegro do wyciszania drzwi w car audio:)radze tym pooklejac kanty przy laczeniu plastikow i powierzchnie styczne a zamek jak przedmowcy napisali okleic tasma izolacyjana a dolna czesc zamka (zatrzask) posmarowac zwyklym tawotem...
EJ8 D16Y8 black bitch...
I was born to die not to drive slow....
skocz i gofer to domiany tasmy izolacyjnej, maja lekko inne wlasciwosci, jedne sa plastyczne z dodatkiem kauczuka a drugie z dodatkiem materialu, co zmniejsza ich elastycznosc, jedna sa matowe, drugie z polyskiem, mozna by tak wymieniac i wymieniac.
Idziesz do sklepu elektrycznego i mowisz, ze chcesz gofer i skocza np czarnego to dostaniesz 2 tasmy izolacyjne z roznymi lekko wlasciwosciami
hmmm....
a moze to tylko w poznaniu sie tak mowi, zakrecilem sie, hmmm....jak sloik po ogorkach
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
ja mieszkam na slasku i tez juz mi sie te okreslienia o uszy obily skocz i gofer ale sam sie dopytywalem oco chodzi a co do silikonu to dziala poprzedni wlasciciel mojego reksa tak tyl auta zasylikonowal ze jasna dup.. masakra jest teraz sciagnac jais plastik