silnik jednak się normalnie nagrzewa i w środku grzeje. obstawiam że to czujnik temperatury ale który to element na schemacie? 18 czy 20?
..dominik216 napisał(a):Ja takze mam taki problem...kilka razy pisalem na temat termostatu, najpierw mi wysiadł, to go wymienilem niby bylo ok, ale...przy mrozie 20 stp właczał sie wentylator i schładzał tak mocno silnik że nie nienagrzewał sie do temperatury w której mógłby otworzyć układ..myslalem ze to znów termostat kupiłem nowy i znów to samo...mysle sobie co jest(płatna kobieta) grane???
No ale nagle mnie oswieciło i odłączyem wentylator..układ otwarł sie od razu -dosłownie po kilku sekundach...
Nawet jak stoje w korku kilka minut jadac z pracy temperatura ani drgnie-nie rośnie,jednak teraz jest zimnmo i jest ok ale do wiosny tuż,tuż.... chciałbym wiedzieć który z czujników jest za to odpowiedzialny za załączanie wentylatora..
Ja zalałem octem układ chłodzenie i pojeżdziłem tak 3 dni to potem tyle syfu leciało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości