cipsy123 napisał(a):ja nie pokazalbym sie na ulicy crx z gazolina albo ma sie sportowe auto albo nie
, wszystko ładnie pięknie-tak :?: to teraz jedziemy z Zakopanego do Gdańska i co :?: wolisz zapłacić za benzynke czy za gaz ...no właśnie :lol: Przełączyć zawsze możesz, na Pb jak chcesz większy POWER :twisted: :!: :!: :!:
Studencik kieszonkowe jakies tam dorabianie... dziennie 60-70km przeliczcie ile to na banzyne wychodzi. Teraz ceny sa takie ze za 100km benzyny jade na gazie 200km... a smigam... nazwijmy to dynamicznie :twisted: Chce jechac do kumpla na dzialke 80km pod Warszawa i nie musze sie martwic czy mi na browary wystarczy! W baku zawsze plywa V power a po zalozeniu mixera typu blos (400zł) wracaja nam fabryczne osiagi. Ktos sie oburzyl ze jezeli ma sie sportowa fure to ma sie na banzyne... ale jezeli za swojego sejasa moglem kupic dwie cerki to czy to sa sportowe auta? impreza STI, Evo, integra czy inne to sa sportowe wozy. Mam gaz od 5miesiecy i mimo przykrosci na poczatku uwazam ze jest to najleprza inwestycja w moj samochod. dzieki temu stac mnie na naprawy tego sportowego auta i stac na przerobki. Ja jestem ZA!!!
jak mam jechać to jadę, a jak mam JEŹDZIĆ to mam taki przełącznik
- wogóle nie myslę o tankowaniu tylko se jeżdżę, a jak się kończy gaz to podjeżdżam na stację i leje do pełna
Pozatym CRX ma tyle zapasu mocy, ze nawet na kijowym gazie (jak mój) daje rade większości aut 

2. znam goscia ktory na gazie bez problemow buja sie do 220km/h crxem ed9
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości