Walter napisał(a):Coś da.
Mam tak tylko na kóńcu mam strasznie dłąwiący tłumik więc nic specjalnego nie ma.
Po wycięciu samego kata i tłumika środkowego nie ma się co spodziewać nie wiadomo jakiego stada koni, pod nogą nawet nie odczujesz takiej modyfikacji a tylko będzie głośniej (dużo głośniej). Jeżeli zależy Ci tylko na samym dzwięku to wycinaj ale jak chcesz wydusić pare koni to pierwsze co to kolektor (Merfi ma promocyjne ceny) dalej powinieneś się rozejrzeć za rurkami z aluminium lub kwasówki (kwas lepszy) średnica najlepiej między 50 a 60mm, do tego dwa tłumiki przelotowe najlepiej dużych rozmiarów puszki wtedy będzie ciszej

V.i.P. napisał(a):Aluminiowe? Nie spotkałem się jeszcze z takim rozwiazaniem. Kup nierdzewkę 2,25 cala, tłumik środkowy out, a zamiast seryjnego kata najlepszym wyjściem jest zastosowanie katalizatory high flow - o zwiększonej przepustowości. Takie rozwiazanie wydaje mi się najlepsze.
skoro mozna zrobic z aluminium gdzie cenowo wyjdzie 3 razy taniej
i z dostepnoscia niema problemow 
Najpierw poznaj temat a potem sie wypowiadaj bo pieprzysz głupotyCRX_fan napisał(a):Walter napisał(a): Stal aluminiowana![]()
Nie ma czegoś takiego jak "stal aluminiowa"Rodzaji aluminium jest dużo, może być stop aluminium,miedzi i ołowiu, aluminium i magnezu itp. ale to wciąż aluminium...... żadna stal aluminiwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości