no na bank będzię "pływał" w zakrętach, ja mma zużyte i muszę uwazać bo mi lata tak smiesznie na zakrętach, guma jest już wyrobiona i pewnie parchata także nie ma już swoich właściwości i tak jak pisałem trzeba uważać na zakrętach a czy coś jeszcze to nie wiem
Zgadza sie! pływa jak malutka łódeczka a bezpieczeństwo jest najważniejsze wiec nie czekaj z wymianą!! a poza tym to cholernie "bije" np. na dziurach ale tego nie musiałem chyba pisac bo to jest wiadome
no tak wlasnie czulem ze dupka mi odjezdza nieraz...
jeszcze u mnie nie ma tragedi z tymi tulejami,ale musze pozmieniac te tuleje, bo nie bede sie pozbawial najwiekszej radosci jezdzenia crxem czyli szybkiego wchodzenia w zakrety
pływa jak diabli warto wymienic bo przez to musuiałem prostowac 4 alusy , zbierzność no i tuleje nowe z serwisku i jest igiełka a koszty szkoda gadac. albo jeżdzic max 80 km / h po zakrętach
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com