Jak w temacie, dodam że chodzi o del sola D16Y8 Turbo. Proszę o wytypowanie : do jakiego pomiaru(3szt.), marka, rozmiar, miejsce montażu(może na słupku w obudowie), oraz gdzie najlepiej kupić i w jakiej cenie.
Ostatnio edytowano 2006-06-05, 17:09 przez mario-68, łącznie edytowano 1 raz
na temat zegarow masz na streetracingu
najtansze poza totlanymi podrobami sa AutoGauge
mam takiego boosta i egt.
wg mnie segraki fajne. znajdziesz je na alegro to sobie obejzyj a ja dam Ci namiar do pana ktory ma je duzo taniej i daje gwarancje na termopare gdy ci sie upali kabelek... najlepsze firmy nie daja na to gwarancji. ja ja wykorzstalem wlasnie 2 dni temu. wsyzbka wymiana i wsyztsko gra
[ Dodano: Nie Cze 04, 2006 5:39 pm ] ale poszlo PW :d
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
dla mnie na taka olke jak masz to wyglad jest numerem jeden takze polecam zegary MEGAN RACING
sa najladniejsze jakie znam i ladniejszych nie ma 52mm, skala boosta taka jak nasze polskie a EGT jest mistrz
cena oscyluje na granicy 300 zł
ale jak widze ile kosztowala cie solka to te 300 za sztuke chyba nie robia roznicy a wygladaja naprawde mistrzowsko
Panowie chodzi o to jak w reklamie 2w1 Chcę mieć przede wszystkim funkcjonalne, dokładne, w skali C, dobrze widoczne, no i oczywiście "lansiarskie" Może jeszcze ktoś sie wypowie kto przerabiał ten temat, Kukus z Pinkim to zweryfikują
mialem juz troszke wskaznikow w swoim aucie i testowalem wiele u klientow i jedyne co moge powiedziec w tym temacie to:
-jesli zalezy na dokladnych wskazaniach to minimum Greddy
-a jesli ma ladnie wygladac i to wszystko to np. megan lub autogauge bo to i tak ten sam system i ta sama dokladnosc