. Najpierw jak chcesz się sam coś dowiedzieć, poczytaj troche streeracing forum. Choć do mnie to tak nie przemówiło. Generalnie rożnica polega na tym, że seria B6 jest do normalych sprężyn a B8 do obniżanych. Jak doczytałem tu i tam to i tak Zerkopol może przerobić jedne na drugie. Cena? Zadzwoń do MTS lub wyśli maila. Zaraz będziesz wiedział, a ceny ma dobre. obecnie jestem w U.K dałem zapytanie do paru firm w U.K, najtaniej co znalazłem to 330 funtów z przesyłką. MTS za komplet B8 chcę 1140zł. Więc to chyba dobra cena. Niewiem czy będzie duża różnica, raczej Nie.merfi vtec napisał(a):a czy orientuje sie ktos czym sie rozni B8 od B6 ? cena jest ta sama.
Podejrzewam ze bedzie z tym ciezko ale chce sie upewnic i miec czyste sumienie. One są podobno na wkladach bilsteina, ale ile w tym prawdy to nie wiem... Help
szumal napisał(a):ładna sztuka, optymalna gleba.
Przy okazji wie ktoś moze czy da sie zregenerować niebieskie krótsze h&r gazowe ( najlepiej w wawie)?? Bo niestety juz jeden koleś mi odmówilPodejrzewam ze bedzie z tym ciezko ale chce sie upewnic i miec czyste sumienie. One są podobno na wkladach bilsteina, ale ile w tym prawdy to nie wiem... Help
Pozdro!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości