zakupiłem skrzynie w niedziele od kumpla jezdziłem jego rexem i było oki pare dni pózniej to było jakieś pół roku temu wywlił go na dach,także skrzynia od lezenia chyba się nie zepsuła,problem jest w tym że na 5 spuszcze z gazu i wuuuuu wyje:(,na 2 mniej wiecej to samo tylko ciszej.Kupowałem dziś sprzęgło w jc i kupiłem do niej olej 10w 40 półsytetyk jakiś angielski nic po polsku na nim nie pisało także musi by oki-włałem 2 litry chyba tyle?
i co to może by i czy można z tym jezdzi? oto jest pytanie...
Olej podobno tylko MTF , jezdzic mozna, wyglada to na lozysko.....kiedys siadzie calkiem, ale jesli jeszcze jezdzi to widocznie jeszcze nie przyszedl jego dzien ;]
dlaczego??? masz wybór przecież możesz kupic np podróbke koreanśka możesz kupic też japonskie żeczy np sprzegło kupiłem nkk a pierścienie też u nich bede kupował R.I.K,masz wybór .... a mam u nich prawie 40 procent zniżki także wiesz...
honda zaleca rowniez 10w40 jak i 15w40...ale mtf jak najbardziej...tyle ze jak byl zalany wczesniej jakis szajs i juz slychac walek czy lozyska to nie wiem czy mtf pomoze....
EJ8 D16Y8 black bitch...
I was born to die not to drive slow....