mam pytanie robie generalny remont silnika i blacharki i zastanawiam sie czy czegos w skrzyni nie trzebaby bylo chociaz sprawdzic byloby niemilo jakbym wyjechal zadowolony a tu po kilku kilometrach koniec jazdy. Za ewentualne odpowiedzi z gory dzieki!!!
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
ale masz rozebrana skrzynie i co sprawdzasz? powiedzmy ze kupujesz sama skrzynie odlaczona od silnika
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
no merfi jasne masz racje jak masz zdjeta skrzynie to malo sprawdzisz nawet ruszajac na wszystkie strony walek(wystaje tylko wielofrez otoczony zimmeringiem... to tylko wyglada tak ze 3ba niestety skrzyni posluchac a jak jest cos nie tak to ja rozpolowic i sprawdzic ten caly chłam...
EJ8 D16Y8 black bitch...
I was born to die not to drive slow....