SZYBY ZAMARZAJĄCE OD ŚRODKA :\
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

Dycha
Forumowicz

przez Dycha » 2006-01-24, 13:19

Ja raz na 3 tygodnie w zaleznosci od mrozu wszczykuje mala ilsoc plynu hamulcowego do zamkow, ale nie tej tandety tylko tego na -35stopni, i wcale nic nie rdzewieje. Co do szyby do CRX nie ale w rajdowce smarowalismy szybe denaturantem zeby w zime na OS nie zamarzala i bez problemu ( oczywiscie od srodka ), co do zamarzania drzwi czy uszczelek REXIK stoi w garazu to mam troche lepsza sytacje :D
Pozdrowienia dla Hondziarzy !!!

Snyka
Moderator

przez Snyka » 2006-01-24, 14:31

cineq napisał(a):Obieg powietrz żeby szło powietrze z zewnątrz na maxa, jak nic nie daje wymień filtr powietrza przez który dostaje sie powietrze z zewnątrz do kabiny.

W CRX raczej nie ma takiego filtra.

[ Dodano: Wto Sty 24, 2006 12:32 pm ]
Pawelkrak napisał(a):Ja polecam odmrarzacz w sprayu chyba najlepiej i najszybciej działa cena w TESCO 11 zł dość spore opakowanie :D

Jak chcecie kupowac odmrazacz to tylko w spryskiwaczu recznym :) nie w sprayu ! Spray jest do dupy.

[ Dodano: Wto Sty 24, 2006 12:35 pm ]
badam napisał(a):haha a mi dzis zamarl zamek w bagazniku znacyz inaczej klapa sie nie zamykala lezala dobrze ale ten haczyk nie zaskkiwal linka clay czas otwierala ale po jezdzeniu po miesice z palaca sie lampa na licnziku i trzaskaniu sie zamknal

w takiej sytuacji zawsze rozgrzewam zamek swoim cieplym oddechem powaznie.

Poprzednia strona