TOPLA !! Tylko i wylacznie!! w testach pobil wszystkich na leb!! 18 miesiecy moze lezec i nie straci swoich wlasciwosci! Poczytaj o tym! mam kumpla w sklepie ktory handlowal juz wszystkimi aku... i odkiedy (paru dobrych lat) sprzedaje tople nie ma ani jednego zwrotu! Sam uzywam topli, paru innych znajomych tez i zaden nie moze go zajezdzic, to nie jest joke... byly testy aku renomowanych producentow i poprostu nie mialy podejscia do tej firmy, polecam i nic innego nie chce
a sa jakies aku do ceerki z tymi srebrnymi blaszkami czy jakos tak?chodzi oto ze cele sa powlekane jakims srebrem czy czym takim,bo w wersi standard to kilka firm produkuje ale w tych malych to nie umiem trafic.wiecie o ktorych mowie???
ja sie nie krepowalem
mam akumulator Exide Armada ...czy jakos tak
55Ah gnojek ma moc
potrafilem nad bedac nad jeziorkiem puszczac przez ladne godziny muzyke dosc glosno... a potem sie wsiadalo.. wrummm i jedzie mialem ten akumulator w tym crxie i w poprzednim... i jestem MEGA zadowolony wada ? trzeba lekko przerobic uchwyt na niego, bo jest za duzy, a do rexa powinnien byc taki podluzny aku.
ps... i nie trzeba koniecznie kupowac tych podluznych.. wieksze tez sie mieszcza bez problemow
ja mam centre 45 Ah i jest ok. Jak nie potrzebujesz słuchac muzy przez cały weekent bez ładowania to ci wystarczy. przecież crx pali zdotyku i wystarczył by pewnie spowodzeniam aku od malucha