Akwarium :)
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

kejkej
Forumowicz

przez kejkej » 2005-12-09, 15:14

No dobra widze ze tamat calkiem na czasie i tez mam taki problem, prawdopodobnie w ten weekend bede rozbieral tyl autka i wszystko uszczelnial.. U mnie (chyba) nalalo sie przez dziure na zarowke ktora razem z tym platikowym czyms sie delikatnie odkrecila, tak czy inaczej bede rozkladal wszystko lacznie ze zdjeciem tylnego zderzaka, kilka tubek silikonu i bedzie piknie (tatusiowi civa rok temu zakleilem i do tej poru jest suchutko a fura stoi non stop pod chmura i jest bardzo malo jezdzona).. Moze ktos chce sie podlaczyc (nie wiem jak bedzie z miejscem ale moze wspolni znajomi pomoga) :)

ps. Ender jesli chodzi o mokra tylna kanape to jest woda z sufitu, albo zapchane odprowadzenia od szybera, albo cos przerdzewialo, albo sie leje dziura od spryskiwacza tylnej szyby, ten problem tez mam ale zostawiam go na wiosne bo nie mam az takiej atragedii..
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."

Poprzednia strona