...a może chodzi o te najmniejsze ,trójkątne po bokach nie w klapie.Tych wydaje mi sie nie da sie ściągnąć delikatnie,poprostu trzeba ją wyrwać a potem na kleju do szyb.Czy sie myle?
...co "...za ten znów swoje..."
ty sam czytaj dokładnie a jek nie wiesz o co chodzi to sie nie udzielaj...!
Nie wiem czy chodzi mu o ta szybke o której ja myśle ,ale na pewno w tym temacie nikt nie wspominał o tej szybce o której ja pisze.
!
druga sprawa jaka jest inna szybka oprócz tej środkowej?? bo jak myślisz o tych trójkątnych bocznych toś chyba zgłupiał jak to jest ze szkła... to PLASTIK!! i się zastanów zanim napiszesz kolejną pierdołę...
Ty ale nie chodzi mi o to ,czy mam racje czy nie ,napisałem że nie wiem czy o tą chodzi.Nie upieram sie przy "swoich szybkach" tylko w jaki sposób Dedi sie odzywa!
To co mówisz i jak sie zachowujesz mam generalni w dupie to twoje życie.
..."ty wiśnia...nie zapominasz się?? ..." _a tobie sie w dyni nie poprzystawiało do konca.
uspokuj sie i jak chcesz komuś pomóc to mu pomóż ,a nie odstawiaj szopki.
szopkę to ty odstawiasz wiśnia bo się wpierd.... z jakimiś głupimi postami...plastik to nie szybka!!!! i każdy idiota to wie...z ksiażyca jesteś fachowcu?? jak sie nie jest pewny to się nie pisze a nie nabija sobie tylko postów...bo to nic nie wnosi...a tylko zaśmieca forum...