Sprężyny Jamex - co o nich sądzicie??
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2005-09-24, 14:48

Nie no 3000 to ja musialbym chyba 2 lata zbierac. seria lezy w garazu ale wiadomo nie jest obnizona :) a to co mam jest tak pirunsko twarde ze czasami jak pierdyknie to doslownie jakby na sztywno bylo zespawane wszytsko i poprostu mnie to zaczelo irytowac. na rownej czy pofalowanej nawierzchni jedzie jak przylepiony ale dziury to koszmar i dlatego kombinuje. moze w weekend sobie zmienie amorki.. hm dzis sobota juz :) i posmigam jakis czas na serii. czyli sprezynki jamexa olac :( buuuu

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-09-24, 15:31

jesli masz teraz tak twarde do spodziewaj sie za jaksi czas problemow z fura - bedzie sie rozpadac :D wywal o gowno poki mozesz :D

lepiej na serie wedlug mnie.

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2005-09-24, 15:44

Jak mnie to wku****!! Fura nie moze fajnie wygladac i sie prowadzic no bo jak to !! A moze za male podatki w paliwie sa by drogi byly rowne! "Chu* Kur** Du** Cip*!!!

Nic to w takim razie jutro zakladam serie. Napiszcie mi prosze co i jak a ja jutro to zorbie porobie fotki i sie zrobi kolejna instrukcje co i jak samemu. Do tego mam foty jak przedni zderzak zdjac. niby nic ale moze komus sie przydac. a im wiecej takich materialow tym lepiej. Tak wiecjeszcze raz prosze napiszcie co gdzie zorbic by zbic amory i nowe wstawic.

[ Dodano: Nie Wrz 25, 2005 10:20 am ]
eeee no cholera. ide zaraz z Turbem zbijac amory i mimo iz noc byla fest to nwciaz jestem pelen dobrej mysli i zapalu wbijam sie by sprawdzic jakie tu rady dla nas czekaja i klops :( buuuu se sami poradzimy :x

[ Dodano: Pon Wrz 26, 2005 9:34 pm ]
Zalozona sreria. 2 dni ciezkiej pracy ale zrobione. jak cos to mam foty na przodzie jak to zorbic bo na tyl aparatu zapomnialem.

Wielkie dzieki za pomoc dla Turba i Bacy

Poprzednia strona