Jak bys sie nie zdecydował na jakies wydziwnione to moge Ci załatwić ORYGINALNE sprzegło z Hondy za przystępną cene (ok 600zł) (tarcza, docisk,łożysko). Podkreślam ORYGINALNE bo kiedys jak sprzedawałem takie jedno to dostałem 5 postów od ludzi w stylu :" heh za 600zł to nie zadna niska cena jak za zamiennik" Pozatym jak ktoś ma problemy z zalatwieniem jakiejs czesci do ceerki moge załatwic ( oczywiście jak juz wspomniałem ORYGINALNE). Ceny z tego co porównywałem sa o ok 30% tansze od cen w serwisach Hondy ale jesli kogoś interesuje jakaś czesc potrzebuje tylko jej nr katalogowy i bede znal cene. Pozdrawiam
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...
dziwisz się ?, dzisiaj pytałem o seryjne sprzęgło od Sachsa =779 zł lub Valeo = 1030 zł to jest dopiero :oczy:
naszczęście nie muszę wymieniać bo moje jest ok, ale takie ceny za seryjne ?............... :kij:
no mi sie tez szykuje za niedlugo wymiana sprzegla ,tylko mam pytanko bo bedzie wsadzana turbinka i nie wiem czy jest sens wsadzac zwykle sprzeglo czy juz lepiej jakies pod turbinke.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )