czesc mam pytanko.Nie wiem czy moj crx jest jakis dziwny (-moze tak ma byc ).Mam taka sytuacje przyspieszajac na kazdym biegu po kolei tak do 6-7 tys obr.Zauwazylem dziwne zachowanie sie silnika tzn. do powiedzmy 4 tys obr przyspiesza ladnie potem od 4tys do 5 tys samochod przyspiesza juz wolniej tak jaby cos go dusilo a od 5,5 znowu jest ladnie .co moze byc przyczyna??Czy wam przyspiesza stale tak jednym ciagiem czy tak samo jak mi w pewnych zakresach obrotow poprostu wolniej????prosze o odp z Gory dziex
Dodam ze moj silnik to d16z5
To nie jest normalne? Na większości wykresów z hamowni które są na forum widziałem dołek w momencie między 4 a 5 więc po prostu tak musi być - chyba że się odpowiednio przerobi dolot i wylot, ale żeby wtedy nie stracić góry.
Duzo pali a nędznie przyśpiesza. Czy to moze być zatkany kat? Ostatnio z wydechu wystrzelił mi czarny szlam na jakies 2m... Był po prostu zalany wodą z sadzą. Czy to moze byc zatkany wydech? Wszystkie filtry, płyny, oleje wymieniane na przesztrzeni ostatnich 2tys km.
).