Po umyciu samochodu chciałem odpalic go a tu zero pradu wogule kontrolki sie nie pala ani nic a przed myciem nic takiego sie nie dzialo :/ sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i wszystkie sa ok ale jedynie pod maska sa jeszcze jakies wieksze bezpieczniki i niewiem jak je sprawdzic tylko widze ze jeden troche jest czarny a patrzylem na tym rozpisie co jest u gory i jest on od BATERY i niewiem co mam zrobic :/ prosil bym o pomoc i dziekuje z gory
>>> Jedną miłością która nie przemija jest miłość do CRX <<<
kiedys tam mylem ale to bylo z 2 miesiace temu a dzisiaj tylko mylem karoserie :/ juz probowalem na kable od innego samochodu i tez nic :/ a jezeli chodzi o ten bezpiecznik to jest on jakis kwadratowy :/ a ja zabardzo nigdy nie mialem z takim bezpiecznikiem stycznosci :/
>>> Jedną miłością która nie przemija jest miłość do CRX <<<
czyli jesli podlaczyles kable z innego autka i nic sie nie dzialo to wiadomo ze bezpieczik sie przepalil,wiec trzeba go zwyczajnie wymienic i bedzie wszystko ok. musisz tylko znalezc taki sam.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
Jakby to pomogło to poszedł Ci bezpiecznik od akumulatora ( batery ). Przeczytaj na nim wartość - o ile jest, i szukaj takiego samego. I sprawdź jak doszło do tego, ze się spalił bo to tez ciekawe.