Duzo?? Za pare tarczy i klocki? Znajdz mi taniej.kamilos napisał(a):Ali-En napisał(a):Ja zalozylem z tylu klocki i tarcze ATE, caly komplet wyniols mnie jakos 220zl i odrazu poczulem roznice
to nie dużo jak za komplet. tarcze gładkie?
Seryjne hamulce w autach japonskich z tamtych lat byly zawsze ich slaboscia. A seryjne hamulce w teraz oferowanych autach sa duzo lepsze od tamtych.kamilos napisał(a):Ali-En napisał(a):Dodam ze ATE robi fabryczne hamulce do wielu fabrycznie wypuszczanych samochodow.
to akurat nie jest wyznaczikiem tego że coś jest dobre
antoniq napisał(a):Niestety klocki nissin znalazłem tylko do motocykli. A naprzykład Japan Line? Chodzi mi o to, żeby klocki nie starły się po 10tys.km., nie piszczały i zachowały dobre właściwości przy tym. Ale też nie chciał bym żeby kosztowały nie wiadomo ile... Jeśli jeszcze ktoś ma jakieś sugestie to chętnie wysłucham
Ali-En napisał(a):kamilos napisał/a:
Ali-En napisał/a:
Ja zalozylem z tylu klocki i tarcze ATE, caly komplet wyniols mnie jakos 220zl i odrazu poczulem roznice
Duzo?? Za pare tarczy i klocki? Znajdz mi taniej.

.

giscrx napisał(a):Oryginalne klocki? A o co chodzi?
Mały Chińczyk który siedzi na wyspie Hasiahusiu w drewnianej chacie dostał licencję od Hondy i je robi.
Kupujesz je, znaczek Honda, no i oryginał jak się patrzy.
Tak to się przedstawia.
Różne firmy w różnych krajach wygrywają przetargi na produkcję części. Oczywiście mószą spełniać odpowiednie wymogi, ale kto to wie.
Ja jeździłem na kashiyama, a teraz na textarach i nie narzekam
Sorka!! Zwracam honorkamilos napisał(a):Ali-En napisał(a):kamilos napisał/a:
Ali-En napisał/a:
Ja zalozylem z tylu klocki i tarcze ATE, caly komplet wyniols mnie jakos 220zl i odrazu poczulem roznice
Duzo?? Za pare tarczy i klocki? Znajdz mi taniej.
przeczytaj jeszcze raz to co napisalem
Parenascie godzin przed kompem w pracy robi swoje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość