da sie wystarczy wyciąć otwór na pasy w plastiku i git aczkolwiek bez ruszania tapicery hyba sie niedabaza napisał(a):Kurde czyli kupa z pasami jak nie chcę wybebeszyć środkaKurde szkoda bo się zniechęciłem będe musiał pozostać przy skórze

kubar napisał(a):da sie wystarczy wyciąć otwór na pasy w plastiku

badam napisał(a):a wkrecic porzadna rozporke miedzy slupki na wysokosci ramion i do tego nawinac pasy tak jak ma wyscigowa megana?
z tego co widze Ty masz 3 pkt pasyrudzinski napisał(a):kubar u mnie sa dokladnie takie pasy (tylko schroth) i dlatego wlasnie mowie ze napiecien ich jest niemozliwe ze wzgledu na zbyt mala odleglosc fotela od sciankibadam napisał(a):a wkrecic porzadna rozporke miedzy slupki na wysokosci ramion i do tego nawinac pasy tak jak ma wyscigowa megana?
tylko do czego ja tam przykrecisz? do miekkiej budy? to jest wlasnie problem bo nawet nie ma jak tego zamocowac, chyba ze taka rozporka bylaby elementem klatki a to juz inna bajka
a 4 pkt sparco maja taki bajer że sam pas bez napinacza montujesz do karoserji http://photos.allegro.pl/photos/400x300 ... /136018808

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości