Wysłany:
2007-05-19, 13:00 CRXy widziane na Ślasku
a wiec wszystkie ekipy maja wiec CRX Slask niech tez ma
Jak ktos widzial jakiegos CRXa moze tu napisac
Wczoraj w Mikolowie widziana DEL SOLka 4 rury z tylu rej SZ ....... w srodku pani ponad 40lat
czesto na dworzec w Mikolowie podjezdza jakis chlopak w czerwonej Solce nr rej SJZ...... ktos z forum??
3x czarne ed9 mario bastek i junior
1x tukusowe ee8 Shark84
1xczerwone ed9 Kaspol
1x szary mat ed9 Olexy
W jednym takim miejscu
Ostatnio zmieniony przez Vajzel 2007-05-20, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
dzwie czarne crx jedna w katowicach pod heliosem widzialem nudzacx sie na wykladach
i druga podczas powrotu do laski na sosnowcu , prema milmet jak sie skreca na gospodarcza (tam skrecalem on z naprzeciwka prosto)
obie ed9
Pozdr
Samochód: del Sol SOHC
Grupa: CRX Śląsk
Wysłany:
2007-05-21, 13:52
[quote="Pjotr"]dzisaj zielony del sol kolo Bialej i co ajkis czas czrny vtec 2 gen w czestochowie [/quote
hehe teraz mi sie skojarzylo jak widze ze jestes z cze-wy - i pewnie mieszkasz na polnocy i parkujesz obok szkoly czesto tam widze crx w zajebistym kolorze
Samochód: CRX ED9 Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Sie 2006 Skąd: częstochowa
Wysłany:
2007-05-21, 14:24
Cytat:
Rafal_sol,hehe teraz mi sie skojarzylo jak widze ze jestes z cze-wy - i pewnie mieszkasz na polnocy i parkujesz obok szkoly czesto tam widze crx w zajebistym kolorze
heh a no mieszkam na polnocy wszytko sie zgadza:D ja gdzies niewiduje twojej solki