BTW, odnośnie lpg... co racja to racja... dlatego moj Rexiu smiga albo na VP95 albo na VPR
_________________ Elektronika->Indywidualne projekty w przystępnych cenach
np.Sterownik wycieraczki programowany z manetki, Sterownik wewn. oświetlenia, Automatyczne światła dzienne, Shift light i wiele innych-info na PW, GG.
_________________ Elektronika->Indywidualne projekty w przystępnych cenach
np.Sterownik wycieraczki programowany z manetki, Sterownik wewn. oświetlenia, Automatyczne światła dzienne, Shift light i wiele innych-info na PW, GG.
Linkoln, lawiny, trzesienia ziemi, epoka lodowowcowa? zarty zartami, ale przez wybory nie chca oglosic kleski zywiolowej - co dla wielu oznacza utrate odszkodowan (jest taka ustawa ze jak sie oglosci kleske top nie mozna przez pol roku zmieniac wladz albo cos takiego ) a zkolei ubezpieczalnie maja taki zapis ze jesli wwyniku kleski to tyle i tyle wiecej daja... poki co najwieksza powodz od ponad 100lat, ale klesti niet
powinien dac sobie spokoj, nie wiem co bylo gorsze, walka pudziana czy hymn w wykonaniu tej baby. edytka zrobilaby to lepiej, ta z takim glosem w ogole nie powinna sie odzywac tylko uzywac syntezatora.
a ja byłem przed walką za Mariuszem ale no musi chłopak poćwiczyć wytrzymałość i garde bo później to jej nie było ale spoko śliwki zejdą i może się czegoś nauczy