dwa pytanka:
1Czy ktos jeździ na poliuretanach ktorejś z tych firm prothane, powerflex interesuje mnie ich wytrzymalość i to co zmienia sie po wymiane w prowadzeniu auta i oczywiscie czy warto zainwestowac w to??
2 Czy serwo w ED9 różni sie od tego w EE8 ?? Czy EE jest lepsze??
Samochód: CRX ED9
Grupa: Dziki Zachód
Wysłany:
2010-07-21, 11:10
Witam, chcę wymienić prawy przegub zewnętrzny i mam pytanie czy przegub NKN G14006 będzie odpowiedni do Rexa polift 92r z D16Z5?? jest taki na stronie intercarsu tylko tam pisze w uwagach o obręczy ABS i to mi nie daje spokoju.
Samochód: del Sol SOHC
Wysłany:
2010-07-22, 10:43
Witam mam zamiar nabyc piękną Hondzię Del Sol z 93r która ma przebieg 108k km i 125km
sprzedawczyni oznajmiła mi iż jej autko ponad rok czasu stało, nie jeździła nią w zimę, autko ma pewien problem otóż zacytuję "są dwie rzeczy które niestety dokuczają. Po pierwsze wspomaganie jest troche zrypane, tzn byłam z tym u mechanika i przyczyną tego było to ze samochod nie był uzywany prawie rok.Wczoraj Pani ktora ogladala mowila mi nawet ze nie zauwazyla ze cos jest nie tak ze wspomaganiem,wiec musiałby Pan sam stwierdzić.Oczywiscie jest to do naprawienia. Nastepna rzecz to świeca lub przewody od świecy- dzieje się rzecz taka że czasami samochod nie chce odpalić ( po przejechaniu, wyłaczeniu silnika tak jak by sie zalewał). Innych wad samochod nie posiada, silnik chodzi bardzo ładnie. "
co o tym sądzicie? autko jest z wawy , jadę po nie w poniedziałek i chciałbym nabyc, jednak nie jestem pewien czy to wina przewodów czy też wtrysków lub samego silnika??
prosił bym o pomoc i najlepiej kontakt czy to mailowo, gg 4376288 lub telefonicznie, podaj nr a zadzwonię, ważna jest bardzo mi wasza pomoc gdyż do tej pory jeździłem na motocyklach crossowych i nie miałem styczności z tego typu autkami, a jak wiadomo Hondzia to Hondzia, i nie chce się zrazic do marki tuż przy zakupie mojego pierwszego autka
Który z nich byłby najlepszy? Chodzi mi o rodzaj stożka, czy "goły", zabudowany, czy grzybek? O markach coś tam wiem mniej więcej...
Zostawiłbym seryjny dolot + dołożył kibel rurę tak żeby stożek schować za aku, bo nie mam kasy żeby pchać się w cały dolot i jak na razie tego nie potrzebuję
Samochód: CRX EE8
Grupa: Lublin CRX Pomógł: 154 razy Wiek: 11 Dołączył: 07 Gru 2005 Skąd: z Podlasia
Wysłany:
2010-07-29, 15:06
grzybek ma w sobie gabke i raczej jest suchym filtrem (cus jak w kosiarkach i motocyklach muje sie w benzynie) zajmuje tez malo miejsca ale za to jest szeroki
simota no zwykly stozek jaki ma najwiecej z znas- sam robisz obudowe mokry
a ten z obudowa to jakis wynalazek swiecacy - nie podoba mi sie osobiscie ale moze w jakichs miejscach gdzie nie mozna zrobic obudowy wlasnej ta jego sei przydaje..
A co tu argumentowac. Atom ci wszstko wyjasnij 2/3 forum na tym jedzi
No atom wytłumaczył i za to mu dzięki, bo Ty nie byłeś na tyle wylewny...
arturro385 napisał/a:
wystarczy wejsc w chcialem sie pochwalic i pokukac po foto
No jasne - będę wchodził na setkę tematów i sprawdzał kto co ma dzięki za super pomysł Na pewno jak będą chciał o coś zapytać to zwrócę się do Ciebie z prośbą o pomoc